Članci arhiva

NAJAVA KULTURNIH DOGAĐANJA - Drugo kazališno gostovanje ovog ljeta u Kalima na otvorenom prostoru Doma održat će se u četvrtak 20. srpnja s početkom u 21 sat, uz besplatan ulaz. 

U goste nam dolazi Teatar Gala iz Zagreba s predstavom "Otvoreni brak", izvrsna komedija koju će izvesti poznati filmski, televizijski i kazališni glumci, Matija Prskalo i Slavko Juraga.

Ovih dvoje sjajnih glumaca nizom komičnih scena dočaravaju, potpuno iščašenim ali ipak, samo ljudskim situacijama, bračne probleme iz kojih svaki na svoj način traži izlaz.

Kroz niz tragikomičnih scena suočavamo se sa slabošću glavnih aktera, njihovom lažnom slobodom i pobrkanim vrijednostima.

Za otvoreni brak se zalaže suprug, određuje pravila i daje sebi punu slobodu u svakom smislu, naizgled, spremno nudeći takav stil života i svojoj supruzi. No, koliko je zaista iskren u tome i je li ikad, uistinu, bio spreman za njezinu nevjeru?

Komedija “Otvoreni brak” koju je napisao slavni talijanski nobelovac Dario Fo i njegova supruga Franca Rame, odlična je kritika kako pojedinca, tako i društva u cjelini.

Koliko smo slobode u braku spremni dati, a koliko uzeti, pogledajte u predstavi “Otvoreni brak”, u četvrtak 20. srpnja u Kalima.