Članci arhiva

Općina Kali je 4. srpnja objavila javni natječaj za davanje u zakup prizemlja poslovnog prostora – dijela zgrade u Batalaži, površine 180,00 m2.

Poslovni prostor se daje u zakup na 5 godina, za obavljanje ugostiteljske djelatnosti - isključivo za pripremu riba, rakova, mekušaca i ribljih proizvoda te prodaju pića.

Početna cijena mjesečne zakupnine iznosi 7,37 Eura po kvadratu. Rok za dostavu ponuda je petak, 14.07.2023. godine do 11 sati.

U tekstu natječaja stoji kako je predmet natječaja davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Kali - prizemlje poslovnog prostora u Batalaži - na dijelu čest. zem. 12115 i č.z. 12116 k.o. Kali, Batalaža 27, Kali, površine 180,00 m2, koji se sastoji od: caffe bara- kiosk, sanitarnog čvora za zaposlene, sanitarnog čvora za goste, spremišta, kuhinje, pogon, hodnici i dr.

- poslovni prostor se daje u zakup za namjene ugostiteljske djelatnosti isključivo za prirpremu riba, rakova, mekušaca i ribljih proizvoda te prodaju pića.

- poslovni prostor se daje u zakup na 5 godina,

- početna cijena mjesečne zakupnine iznosi 7,37 Eur/ po m2

Očevid poslovnog prostora moguć je svakog radnog dana u vremenu dok traje natječaj uz prethodnu najavu i dogovor s Jedinstvenim upravnim odjelom Općine Kali na broj tel.: 023/281-802. 

Tekst natječaja i obrazac ponude dostupni su putem službene mrežne stranice Općine Kali.