Članci arhiva

Narodna knjižnica Kali je od ponedjeljka 27. travnja ponovno otvorila svoja vrata korisnicima uz stroge mjere opreza koje će trajati sve dok zdravstvene okolnosti ne budu sigurnije.

Knjižnica će biti otvorena od ponedjeljka do petka, od 8 do 14 sati, a čak će i knjige koje se budu vraćale morati ići u trodnevnu karantenu.

Kako bismo izbjegli okupljanja ispred knjižnice, za vraćanje i posudbu knjiga, iz Narodne knjižnice mole korisnike da se pridržavaju sljedećih naputaka koji će uvelike pridonijeti smanjivanju gužvi i čekanja:

- preporuka je da željene naslove korisnici posude uz prethodnu najavu mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom 281- 804 i 098 -185- 6850.

- povrat knjiga bit će omogućen uz najstrože mjere opreza. Vraćene knjige neće biti odmah dostupne za posudbu. Na posebnom mjestu za odlaganje vraćene knjige odradit će svoju 72-satnu karantenu.

Zakasnina se neće naplaćivati sve dok knjižnica ne krene sa svojim uobičajenim redovnim poslovanjem. Godišnje članarine koje su bile aktivne na dan 17. ožujka 2020. godine bit će produžene za 60 dana kako bi knjižnica svim članovima nadoknadila izgubljeno vrijeme.

Zbog vlastitog zdravlja i zdravlja naših korisnika i njihovih obitelji molimo naše korisnike za razumijevanje, a iznad svega odgovornosti, poručuje ravnateljica Narodne knjižnice, Tomislava Radović.