Članci arhiva

Iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije su u srijedu, 15. travnja 2020. objavili tablicu koju im je uputio Zavod za javno zdravstvo s ažuriranim podacima broja oboljelih od novog koronavirusa u Zadarskoj županiji prema mjestu njihova boravka: 

Zadar 33 zaražena, Biograd na Moru 12, Benkovac 6, Bibinje 1, Kolan 2, Kukljica 2, Pakoštane 5, Polača 3, Preko 1, Ražanac 5, Sukošan 1, Sveti Filip i Jakov 4 i u Škabrnji 2 zaražene osobe.

- U ovome trenutku je najvažnije držati pod kontrolom cjelokupnu epidemiološku situaciju i raditi na tome da se epidemija suzbije čim prije te da nam se životi vrate u normalno stanje. Hvala svim medijima koji nam sve ovo vrijeme pružaju podršku u radu, upozoravaju na javno mišljenje koje nam je itekako važno te izravnom komunikacijom s nama upozoravaju na određene pogreške koje u cilju transparentnog i točnog izvještavanja uvažavamo. Ovdje trebamo zajedno raditi, a ne se međusobno osuđivati. Svakodnevno smo vam na raspolaganju za davanje informacija kako kroz priopćenja tako i kroz konferencije za novinare – izjavio je načelnik Stožera Šime Vicković.