Članci arhiva

Misu posvete ulja na Veliki četvrtak, 9. travnja, zadarski nadbiskup Želimir Puljić predvodi u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati.Vjernici mise mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija - Veliki tjedan 2020. na poveznici:
 

https://www.youtube.com/watch?v=YYU0-roEaSQ&feature=emb_err_watch_on_yt
 

Sutra na Veliki petak, Službu Muke Gospodnje, 10. travnja, bogoslužje s početkom u 18,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Na Veliku subotu, 11. travnja, obred Vazmenog bdijenja s početkom u 19,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić u kapeli sv. Marka i zadarskih zaštitnika u Nadbiskupskom domu u Zadru.

Na svetkovinu Uskrsa, u Nedjelju Uskrsnuća Gospodinova, 12. travnja, misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11,00 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. To će slavlje izravno u svom programu prenositi Hrvatski radio Radio Zadar.
Sva liturgijska bogoslužja Svetog Trodnevlja i misu na svetkovinu Uskrsa koje će predvoditi nadbiskup Puljić vjernici mogu pratiti putem YouTube kanala Zadarska nadbiskupija - Veliki tjedan 2020. na poveznici

https://www.youtube.com/channel/UCyZz_HGK5ozufl6xQaeQ4Ag?view_as=subscriber