Članci arhiva

Iz Općine Kali obavještavaju kako sukladno preporučenim mjerama za prevenciju širenja korona virusa (Covid – 19) Općina Kali te ustanove i tvrtke u njenom vlasništvu Hripa d.o.o. i Odvodnja d.o.o. Kali do daljnjeg ograničavaju izravan rad sa strankama.

Od utorka 17. 03. 2020. preporučuje se odvijanje komunikacije sa strankama putem telefona i elektronske pošte objavljenim na mrežnim stranicama Općine Kali.

Iz Općine Kali mole građane da prate obavijesti Županijskih i nacionalnih stožera civilne zaštite, Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, Zadarske županije te da se pridržavaju njihovih uputa i preporuka.

Istu obavijest o prestanku izravnog rada sa strankama donijela je i Zadarska županija

U cilju prevencije širenja virusa COVID -19, sva upravna tijela Zadarske županije, županijske ustanove i trgovačka društva kojima je Zadarska županija osnivač prestaju s izravnim radom sa strankama od utorka, 17. ožujka 2020. godine do opoziva.

Rad sa strankama odvijat će se svaki radni dan putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem. Telefonski brojevi i e-mail adrese kontakata upravnih tijela Zadarske županije, županijskih ustanova i trgovačkih društava kojima je Zadarska županija osnivač objavljeni su na njihovim mrežnim stranicama.

U iznimnim slučajevima, kada rad sa strankama nije moguć putem pošte, elektroničke pošte ili telefonskim putem, službenici će komunicirati sa strankama u uredima upravnih tijela, poštujući najviše higijenske standarde propisane od Nacionalnog stožera civilne zaštite i nadležnih institucija.

Sva upravna tijela Zadarske županije, županijske ustanove i trgovačka društva kojima je Zadarska županija osnivač nastavljaju obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedena mjera uvodi se preventivno u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom COVID -19 te zaštite građana i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.