Članci arhiva

Poštovane mještanke i mještani Kali,

Zahvaljujemo vam što ste se odazvali na humanitarnu akciju u organizaciji udruge „Kančuolica“ i „Sv.Pelegrin“ Kali s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć osobama s tjelesnim teškoćama u mjestu Kali.

Akcija i humanitarni koncert održan 15. studenog u kaljskom Domu bili su i više nego uspješni, vašim prilozima prikupljeno je 40 tisuća kuna koje koje će se uskoro raspodijeliti potrebitim mještanima.

Posebno zahvaljujemo klapi Muniti, klapi Bibinje i Ivici Ići Sikiriću koji su se rado odazvali na naš poziv i pridonijeli svojim glazbenim nastupom u prikupljanju sredstava. Zahvaljujemo udruzi Kualjska mladost koja se iznimno potrudila u organizaciji koncerta; djevojkama Petri, Antoniji, Karli i Klari koje su nesebično odvojile svoje vrijeme, vrijednim članicama udruge „Kančuolice“, studiju Raster Zadar koji pri svakoj organizaciji humanitarnog koncerta dobrovoljno odradi reklamiranje.

Veliko hvala udruzi DDK koja se potrudila da izvođači ne pjevaju gladni, mještanima koji su pružili apartmanski smještaj glazbenicima i security-u, Hripi d.o.o. Kali te svima ostalima koji su volonterski pridonijeli organizaciji koncerta, a zaboravili smo ih spomenuti.

Još jedno veliko HVALA!
Udruga „Kančuolica“ i udruga Sv. Pelegrin Kali