Članci arhiva

Od početka srpnja ponovo je otvoren popularni kaljski Srdela Snack restoran brze prehrane u uvali Batalaža. Objekt Srdela Snack u Kalima je nedavno preuzela Kali tuna d.o.o. koja je kao novitet u ponudu uvela i japanski dio menija: Tuna stake, Tuna Burger, Tataki tuna, Nigiri Sushi, Fried tuna na japanski, Tuna tartar.

Koncept Srdela Snacka je ostao isti, i dalje je objekt brze prehrane, i dalje nudimo vrhunsku svježu ribu po povoljnijim cijenama. Novitet je japanski dio menija gdje se nudi tuna koju dobivamo iz hladnjača Kali tune, ističe voditelj restorana Berislav Kolega.

Radno vrijeme je od 8:00 do 24:00 sata s time da kuhinja s lokalnom hranom radi od 10:00 do 23:00, a u periodu od 17:00 do 22:00 imamo specijalnu ponudu tune koja je spremljena na japanski način. 

Kali tuna je uložila dosta u preuređenje ove godine, oprema je gotovo kompletno nova, a i prostor je preuređen. Bitno nam je i očuvanje radnih mjesta u Kalima, trenutno je 12 ljudi zaposleno u objektu Srdela Snack. Restoran će raditi čitavu ljetnu sezonu, a dugoročno uložit ćemo trud da ponudu Srdela Snacka dignemo na veći nivo, ali da osnovni koncept brze i kvalitetne ponude ribljih jela ostane nepromijenjen, zaključuje Berislav Kolega.