Članci arhiva

Poštanski ured Kali je s početkom Nove 2019. godine neugodno iznenadio mještane obaviješću o novom radnom vremenu ureda u Kalima radnim danom od 8 do 11 sati. Kratka obavijest na ulaznim vratima ureda ne sadrži nikakvo dodatno obrazloženje.

Mještani smatraju da je radno vrijeme od samo tri sata dnevno ispod svake razine za poštanski ured u Kalima. Službeno je reagirala i Općina Kali koja je pokrenula prikupljanje potpisa mještana za ponovo uvođenje prijašenjeg radnog vremena poštanskog ureda od 8 do 14 sati.

Općina na svojim internetskim stranicama tako poziva se sve punoljetne osobe koje imaju prebivalište i/ili boravište na području Općine Kali, kao i sve pravne osobe koje djeluju na području Općine Kali da svojim potpisom daju glas i podršku inicijativi za normalizacijom poslovanja poštanskog ureda u Kalima, na adresi Trg Bratski dvor, 23272 Kali uz ispunjenje sljedećih zahtjeva:

- da poštanski ured Kali radi u uredno radno vrijeme od 08:00 do 14:00 sati, da se svakom korisniku osigura neometano korištenje poštanskih usluga u poštanskom uredu sukladno dosadašnjem radnom vremenu.
Potpisi se prikupljaju u razdoblju od 3. siječnja do 10. siječnja 2019. godine u prostorijama Općine Kali.