Članci arhiva

TEATAR POCO LOCO - Djeca sa svojim obiteljima ovog vikenda mogu uživati u koncertu i predstavi "Orkestra Pocoloca" u subotu, 13. srpnja u 21 sat na Domu u Kalima.

Glazbeno-scenski događaj za cijelu obitelj, koncert-predstavu izvodi Teatar Poco Loco iz Zagreba, koji već godinama ljeti gostuje u Kalima u organizaciji TZO Kali.

Riječ je o jedinstvenom projektu na trenutačnom repertoaru dječjih kazališta. Šesteročlani bend predstavlja se publici kroz pjesmu “Otključ otključ”, te poziva sve na glazbeno-scensko putovanje uz pjesme o likovima iz bajki: Crvenkapica, vuk, tri praščića, vještica, Mala sirena, Palčica, Ružno pače, Princeza i žabac, Mačak u čizmama. Uz pjesmu, ples i interakciju, djeca upoznaju vrijednosti kao što su hrabrost, iskrenost, empatija i ludo se zabavljaju!

Glazbeno-scenski događaj za cijelu obitelj, koncert-predstava. Poslušajte naš album, pogledajte spotove, pjevajte i plešite s nama! - poručuju iz Teatra Poco Loco

Teatar Poco Loco je umjetnička organizacija koja okuplja profesionalne glumce, glazbenike, redatelje, dramaturge, vizualne umjetnike i dramske pedagoge na razvoju kazališta za djecu i mlade. Osnivači su višestruko nagrađivani Renata Carola Gatica, Maja Katić, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić i Dean Krivačić.

Rad Teatra Poco Loco financijski podržavaju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu i civilno društvo. Teatar Poco Loco od samog osnutka surađuje s Centrom mladih Ribnjak, te je trenutno korisnik dvogodišnjeg programa Rezidencije Ribnjak (2022-24.)