Članci arhiva

Zbog rekonstrukcije objekta i gradnje hotela pored crkve sv. Lovre u Kalima, uvodi se privremena regulacija prometa u trajanju od godinu dana.

Za sav promet, od ponedjeljka, 19. veljače 2024. do kraja veljače 2025. godine, bit će zatvorena ulica sv. Lovre od slastičarne „Bubalo“ do križanja s Ulicom Mul - osim za stanare i vozila gradilišta, obavještava Općina Kali.

Zbog radova na rekonstrukciji objekta u Ulici sv. Lovre 82, Kali uvodi se privremena regulacija prometa od križanja Ulice Sv. Lovre i Ulice Milene Rakvin-Mišlov do križanja ulice Sv. Lovre s ulicom Mul.

Privremena regulacija se planira tijekom izvođenja građevinskih radova za razdoblje od 19.02.2024. do 28.02.2025. godine.

Za sav promet privremeno će biti zatvorena ulica sv. Lovre, od slastičarne „Bubalo“ do križanja ulice Sv. Lovre i ulice Mul, osim za stanare i vozila gradilišta.

Za vrijeme izvođenja radova dio Ulice Sv. Lovre će se pretvoriti u dvosmjernu ulicu, ali rezerviranu samo za stanare i vozila gradilišta.

Zbog svega navedenog, iz Općine Kali mole sve sudionike u prometu za strpljenje i poštivanje privremene prometne regulacije.