Članci arhiva

Udruga "Kančuolica" od 6. do 13. prosinca u prostorijama udruge u Domu u Kalima prikuplja materijalnu pomoć za psihijatrijsku bolnicu na Ugljanu: pokrivače, odjeću, donje rublje, čarape, obuću i higijenske potrepštine - šampone, sapune, paste za zube, pjene za brijanje, vlažne maramice i slično.

Prenosimo priopćenje udruge Kančuolica:

Dragi naše mještanke i mještani, iako se nalazimo u teškim vremenima pogođeni zloglasnim virusom uvijek postoje oni kojima je još teže. Potaknuti idejom Matije Lončar iz Sutomišćice da se svi udružimo u akciji skupljanja pokrivača, odjeće, donjeg rublja, čarapa, obuće i higijenskih potrepština (šampona, sapuna, paste za zubi, pjene za brijanje, vlažne maramice) za korisnike Psihijatrijske bolnice Ugljan.

U udruzi Kančuolica na Domu prikupljati ćemo gore navedeno i to u razdoblju od 6.12. do 13.12. svaki od tih dana od 15h do 16h.

PRILIKOM PRIKUPLJANJA MOLIMO VAS, DA SE PRIDRŽAVATE SVIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA, NOŠENJA MASKE, RUKAVICA I DISTANCE OD 2 M. UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA VIRUSU POKAŽIMO DA U NAMA JOŠ UVIJEK NIJE UGAŠENA LJUDSKA SNAGA, ŽELJA I VOLJA DA POMOGNEMO DRUGIMA!

Udruga KANČUOLICA